Tar kväll

Hejsan detta är mitt första rediga inlägg på denna blogg och det startar med ett kvällsinlägg. Nu är alla nöjda, min hund - Enya -  ligger och sover på sin plats och har fått springa runt lite i rastgården för hon hade en sån grym överskottsenergi och jag kände hur gärna hon ville få springa runt lite granna :) Jag ska nog snart ta henne till Smedby och låta henne sträcka på benen i skogen för det älskar hon verkligen och det är så härligt att se henne glad, jag kan ju ta lite snabb fakta om min lille vovve. Enya då som hon heter är en 3 årig Boxer tik och som alla boxrar har så har hon väldigt mycket energi och behöver många timmars daglig motion vilket är väldigt positivt för mig då jag blir tvungen att röra på mig haha. Hon är en väldigt go vovve och är en stor del i mitt liv :)
 
Film från idag
 
 
/ Tess

Helluu

test inlägg :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Emma Åkesson & Maccaronie

Jag heter Emma Åkesson är en 17 årig hästjej som tar dagen som den kommer. Jag har haft ett hästintresse sålänge jag minns, därför passar min inriktning på Gymnasiet mig perfekt! Går andra året, hästinrikning på Ingelstorpgymnasiet, bor även på det underbara internatet som finns här på skolan, likaså min ponny är installad i privatstallet på skolan.
Här sker det mycket roligt, både på skoltid och fritid! Livet leker helt enkelt.
Bor i en liten villa med fem rum+vardagsrum/kök tillsammans med 5 andra, delar rum med Jasmin ♥
 
Maccaronie- 2002
e. Miclas active
New Forest
 
Macke har jag ägt i snart två år och han har gett mig otroligt mycket. Vår resa har varit lång och delvis svår, men den är långt ifrån slut. Macke är min ögonsten och betyder otroligt mycket för mig.
Tillsammans tävlar vi upp till LB i hoppning, blandade resultat genom åren, vinster och placeringar, uteslutningar. Men vi kämpar på med nya mål och samlar nya krafter varje dag.

Målet är att starta LA innan vår resa tar slut, om lite mer än ett år då jag kommer vara tvungen att överlåta Macke till en ny liten ryttare som han kan fortsätta utvecklas med! ♥
 
 
 
 
 

RSS 2.0